Franklin Vinegar BBQ Sauce
Opis
Franklinowie mogą być Teksańczykami, ale nadal uwielbiają dobry sos w stylu Karoliny. Ten sos barbecue na bazie pomidorów zawiera dużo octu i mało cukru, dzięki czemu będziesz piszczeć ze szczęścia. Klasycznym posunięciem jest umieszczenie go na szarpanej wieprzowinie, ale świetnie nadaje się również do drobiu, wołowiny i krewetek. Ten wszechstronny sos nie dyskryminuje żadnych potraw.
Ta sama formuła stosowana od początku we Franklin Barbecue w Austin w Teksasie. Instytucja, która stała się legendą w świecie BBQ.
Naturalny, wegański, bezglutenowy, bez konserwantów, bez sztucznych barwników, bez sztucznych aromatów, bez wysokiej zawartości fruktozy, bez syropu kukurydzianego i bezglutenowe.
Wyprodukowano w Austin w Teksasie. USA
BEZGLUTENOWE
Składniki: przecier pomidorowy (filtrowana woda, pasta pomidorowa), ocet jabłkowy, cukier, sól koszerna, ocet destylowany, zawiera mniej niż 2% słodkiej papryki, Worcestershire (biały ocet destylowany, melasa, woda, sól, przyprawy [imbir , czerwona papryka, musztarda, kolendra, goździki, czarny pieprz], cukier trzcinowy, czosnek, koncentrat z tamaryndowca), ostry sos (ocet destylowany, czerwona papryka, sól), ostry sos (dojrzały czerwony pieprz cayenne, destylowany ocet, sól), suszony cebula, kwasek cytrynowy, czarny pieprz, suszony czosnek.
Zawartość: 510 g.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.