Kosmos Q Sticky Asian Rib Glaze





Opis
Twoja następna porcja żeberek będzie niezapomniana dzięki lepkiej glazurze Kosmos Sticky Asian Rib Glaze™. Użyj go jako ostatniego wykończenia i obserwuj, jak rozpływa się we wspaniałym połysku, lub zmieszaj z sosem i użyj go ze wszystkimi swoimi ulubionymi potrawami z grilla np. kurczakiem, czy wieprzowiną.
Oczywiście nazwa "rib glaze" do niczego nie zobowiązuje! Możesz tym sosem posmarować każde mięso na koniec pieczenia i wzniesie się dzięki temu na jeszcze wyższy poziom smaku! Wieprzowina, wołowina, kurczak - każde mięso dostanie słodyczy, koloru, przyjemnej lepkości i konkretnego kopa ostrości z tym produktem.
Nie wiesz jak podkręcić swoją karkówkę z grilla? Jak zrobić skrzydełka z kurczaka, które rozwalą system? Po prostu użyj tej glazury do mięsa na koniec grillowania, zostaw pierś z kurczaka, udko, albo schab posmarowany glazurą na 30 sekund do minuty i gotowe!
Ta glazura ma naprawdę fajny azjatycki kop - spróbuj jej też jak robisz kurczaka, albo wieprzowinę w stylu azjatyckim na woku. na sam koniec dodaj chlust tej glazury do woka, wymieszaj aż całe mięso oblepi się gęstym sosem i zdejmuj! To jest przepis na mega azjatyckie mięso!
Składniki: cukier trzcinowy, woda, sos sojowy (woda, pszenica, soja, sól), melasa, ocet z wina ryżowego, modyfikowana skrobia spożywcza, przyprawy, granulki czosnku, olej sezamowy, guma ksantanowa, cebula, naturalne aromaty. Najlepiej spożyć przed: patrz opakowanie.
Zawartość: 453 g.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Sławek BBQ WITH FRODO
Świetna glazura np. żeberek. Fajny azjatycki kierunek smakowy. Mocno ciemny, słodki smak dla fanów tego typu glazur. W moim przypadku świetnie sprawdza się również do Tai Wings. Polecam.