Kosmos Q Pineapple Heat Rib Glaze





Opis
Ta glazura została stworzona do użycia pod koniec cyklu gotowania żeberek, wykończy żeberka w najlepszy możliwy sposób, dodając odrobinę ostrości, odrobinę słodyczy i odpowiednią ilość karmelizacji! Zostań bohaterem grilla na swoim podwórku dzięki tej glazurze, wyprodukowanej w Ameryce!
Oczywiście nazwa "rib glaze" do niczego nie zobowiązuje! Możesz tym sosem posmarować każde mięso na koniec pieczenia i wznieść je na jeszcze wyższy poziom smaku! Wieprzowina, wołowina, kurczak - każde mięso dostanie słodyczy, koloru, przyjemnej lepkości i konkretnego kopa ostrości z tym produktem.
Nie wiesz jak podkręcić swoją karkówkę z grilla? Jak zrobić skrzydełka z kurczaka, które rozwalą system? Po prostu użyj tej glazury do mięsa na koniec grillowania, zostaw pierś z kurczaka, udko, albo schab posmarowany glazurą na 30 sekund do minuty i gotowe!
Składniki: cukier trzcinowy, woda, koncentrat soku ananasowego, ocet destylowany, zmodyfikowana skrobia spożywcza, pasta z papryką scorpion (papryka scorpion, sól), kwas cytrynowy, guma ksantanowa.
Zawartość: 439 g.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Sławek BBQ WITH FRODO
Glazura ananasowa jest super. Dosyć płynna konsystencja. Wyczuwalny smak ananasa i papryczek. Wyczuwalna ostrość która nadaję pikanterii poprawom. Moje zastosowanie to raczej do warzyw i lekkich dań. Lubie go użyć jako osobny sos do przekąsek lub wykończyć nim warzywa lub kurczaka.