Killer Hogs The Hot Rub





Opis
"Kolor z kopnięciem"
Zapakowaliśmy ostrość do pudełka. Hot BBQ Rub od guru amerykańskiego youtube - Malcolma Reeda to słodki i pikantny cios o wyrazistym smaku.
I nie da się przebić ładnego, mahoniowego koloru, jaki nadaje wieprzowinie, wołowinie, owocom morza czy drobiowi.
Jeśli chcesz dodać trochę kopa do swojego grilla, sięgnij po Killer Hog's Hot BBQ Rub.
Składniki: Sól, cukier, przyprawy (czerwony i czarny pieprz), brązowy cukier, papryka, suszony czosnek, suszona cebula, inozynian disodowy i guanylan, papryka oleożywiczna i mniej niż 2% fosforan trójwapniowy dodany w celu zapobiegania zbrylaniu.
Najlepiej użyć do: wieprzowina, owoce morza, indyk, kurczak, wołowina
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.