Blues Hog Smokey Mountain
Opis
Blues Hog Smokey Mountain BBQ Sauce to wyjątkowy sos do grillowania lub wykończenia, który łączy w sobie bogatą mieszankę wysokiej jakości składników znajdujących się w oryginalnym sosie BBQ Blues Hog z dodatkową głębią naturalnego dymu hikorowego! Świetnie nadaje się również do dodatków, takich jak fasolka po bretońsku.
Sosy dla smakoszy Blues Hog są bezglutenowe i wykonane wyłącznie z naturalnych, wysokiej jakości składników. Dzięki większej liczbie nagród niż jakikolwiek inny komercyjny sos na rynku nasze produkty są używane przez 90% konkurencyjnych zespołów grillowych w całym kraju. Blues Hog to wielokrotnie nagradzany wybór mistrzów!
Składniki: Ketchup (koncentrat pomidorowy z czerwonych dojrzałych pomidorów, ocet destylowany, syrop kukurydziany o wysokiej zawartości fruktozy, sól, przyprawy, cebula w proszku, naturalny aromat), brązowy cukier, ocet jabłkowy, cukier, sól, sos Worcestershire (ocet destylowany, melasa, woda , syrop kukurydziany, sól, barwnik karmelowy, cukier, przyprawy, anchois, naturalne aromaty [soja] i ekstrakt z tamaryndowca), przyprawy, w tym papryka, suszony czosnek i cebula, naturalny aromat dymu orzesznikowego (woda, naturalny koncentrat dymu orzesznikowego). ALERGENY: Soja, Ryby (sardele).
Zawartość: 680 g.
Najlepiej użyć dany sos do: kurczak, wieprzowina, wołowina, ryba
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Sławek bbqwithfrodo
Jako samozwańczy ambasador firmy Blues Hog w Polsce zdecydowanie polecam ten sos. Bardzo podobny do mojego ulubieńca czyli Raspbery Chipotle tylko bez malin. Głęboki, dymny i słodki smak sprawia że nadaje się do wszystkiego. Wieprzowina, wołowina, wingsy bbq, ja osobiście używam bardzo często nawet do kanapek. Przepyszny.