Angus & Oink Red Dawg Apache





Opis
Sos z czerwonej papryki Red Dawg Apache. To czerwony sos stylu bbq starej szkoły - używany do duszenia szarpanej lub siekanej wieprzowiny. Świetny z każdą kiełbasą, mostkiem lub żeberkami. To jest po prostu klasyka amerykańskiego bbq jeszcze z czasów w których kowboje płacili Apaczom za ziemię whiskey, paciorkami i sosami bbq. Te piękne czasy już nie wrócą, ale wciąż mamy ten sos!
To jak głębszy, gęstszy sos w stylu Luizjany, doprawiony czerwonymi habanero, głęboko doprawiony ziołami i przyprawami, ale wystarczająco prosty, aby przebić się przez tłuszcz i dodać posmak octowy do mięsa. Można używać zamiast sosu Louisiana, albo Tabasco, czyli dodawać do gotowych dań, gotowych sosów, a nawet do zupy pomidorowej. Wszystko po to, żeby dodać świeżej ostrości daniu.
Idealne do kiełbas, ryb, mięs robionych low&slow, pastrami i surówek.
Wyprodukowano w Szkocji z habanero!
Składniki: ocet słodowy destylowany, papryka czerwona (28%), koncentrat pomidorowy, czerwona cebula, biała cebula, sos pomidorowy (pomidor, ocet spirytusowy, cukier, sól, zioła, przyprawy, seler), olej (oliwa z oliwek, olej słonecznikowy), puree z papryki chili (papryka chili Bird's Eye, sól), cukier brązowy, czosnek, suszona papryka chipotle (0,5%), papryka wędzona, sól, sól selerowa (seler), czarny pieprz.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.