Angus & Oink Red Dawg Apache
Opis
Sos z czerwonej papryki Red Dawg Apache. To czerwony sos z dawnego BBQ, używany do duszenia szarpanej lub siekanej wieprzowiny. Świetny z każdą kiełbasą, mostkiem lub żeberkami.
To jak głębszy, gęstszy sos w stylu Luizjany, doprawiony czerwonymi habanero, głęboko doprawiony ziołami i przyprawami, ale wystarczająco prosty, aby przebić się przez tłuszcz i dodać posmak octowy do mięsa.
Idealne do kiełbas, ryb, mięs robionych low&slow, pastrami i surówek.
Wyprodukowano w Szkocji z habanero!
Składniki: destylowany ocet słodowy, czerwona papryka (28%), koncentrat pomidorowy, czerwona cebula, biała cebula, sos pomidorowy (pomidor, ocet spirytusowy, cukier, sól, zioła, przyprawy) SELER), olej z wytłoczyn (oliwa z oliwek, olej słonecznikowy), chilli Puree (2%) (chili Birds Eye, sól), brązowy cukier, czosnek, suszone chilli Chipotle (0,5%), papryka wędzona, sól, sól selerowa (SELER), czarny pieprz.
Zawartość: 150 ml.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.