Nadaje się do piekarnika, frytkownicy i grilla. Posmaruj dodatkowo miodem pod koniec gotowania, aby uzyskać najlepszy efekt!
Najlepiej smakuje z kurczakiem i wieprzowiną. Spróbuj z udkami i skrzydełkami i użyj rożna na grillu, aby uzyskać wspaniałego, chrupiącego kurczaka. Wystarczy nałożyć równą warstwę o zawartości około 3–5% masy mięsa.
Składniki: sól, cukier, czerwona papryka, cebula, wędzona papryka, czosnek, koper włoski, kolendra, anyż, cynamon, goździki, chili, kurkuma, kwas cytrynowy, proszek miodowy (miód), dwutlenek krzemu (substancja przeciwzbrylająca), wzmacniacze smaku: glutaminian sodu (E621), inozynian disodowy (E631).
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.