Angus & Oink Gaucho Rub
Opis
Stworzony po czasie spędzonym w Argentynie i mięsnych weekendach podczas gotowania asado na parrilli. Nie ma nic lepszego niż gotowanie dużych, pożywnych kawałków wołowiny i jagnięciny na świeżym powietrzu!
Rewelacyjna mieszanka wysokiej jakości czarnego pieprzu, czosnku, kolendry i papryczki jalapeno uzupełniona szeregiem innych ziół i solą morską. Najlepiej stosować do grillowania steków jako przyprawę zamiast soli i pieprzu lub wymieszać z dużą łyżką oliwy z oliwek i wyciśniętym cytryną, aby uzyskać ziołowy sos Chimichurri.
Nałożyć równomierną warstwę, stosować w ilości ok. 3-5% masy mięsa. Nałóż rub do steków podczas gotowania jako zamiennik soli i pieprzu. Przygotuj burgery z dodatkiem 3-5% przypraw w zależności od smaku.
Bezglutenowy, Przyjazny dla wegan, Zawiera seler.
Składniki: Sól, cukier, czarny pieprz, czosnek, seler, sól (seler), proszek cytrynowy, kolendra, papryczki jalapeno i ancho chili, kminek, cebula, czerwona papryka, bazylia, tymianek, koper, E621, E631.
Zawartość: 220 g.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Rafał
Jestem w szoku. Świetny RUB. Ziołowy, pikantny, esencjonalny…. Spróbowałem na Akademi grilla i natychmiast kupiłem. Do steaka, do karkówki. Super sprawa.