Angus & Oink Buffalo Sriracha Sauce
Opis
Pochodzący z Tajlandii, ale teraz rozpoznawalny na całym świecie - TANG i POW z bazą z czerwonego chilli, masywnym czosnkiem i umami!
Dodaj do kurczaka, wieprzowiny, krewetek lub warzyw. Nałóż na wilgotną powierzchnię mięsa i pozostaw do zamarynowania.
Aby uzyskać najlepsze rezultaty gotuj metodą pośrednią na grillu, możesz rozsypać go na jajka lub dodaćdo makaronu, aby ulepszyć Pho, to również rewelacyjny element dipu majonezowego i obłędne pikantne krewetki z ryżem lub makaronem!
Składniki: Sól, czosnek, cukier, papryka, chilli, kwasek cytrynowy, tamari sos sojowy w proszku, czarny pieprz, burak, E631, E632, dwutlenek krzemu.
Zawartość: 300 g.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.