Angus & Oink Buffalo Sriracha Sauce





Opis
Pochodzący z Tajlandii, ale teraz rozpoznawalny na całym świecie - TANG i POW z bazą z czerwonego chilli, masywnym czosnkiem i umami!
Dodaj do kurczaka, wieprzowiny, krewetek lub warzyw. Nałóż na wilgotną powierzchnię mięsa i pozostaw do zamarynowania.
Aby uzyskać najlepsze rezultaty, gotuj metodą pośrednią na grillu, możesz rozsypać go na jajka lub doda ćdo makaronu, aby ulepszyć Pho, to również rewelacyjny element dipu majonezowego i obłędne pikantne krewetki z ryżem lub makaronem!
Składniki: ocet słodowy destylowany (jęczmień), olej rzepakowy, papryka, czosnek, pieprz cayenne, sól morska, sos Sriracha (papryka chili 61%), cukier, czosnek, sól, woda, regulator kwasowości: E260, E330, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu (E621), stabilizator: guma ksantanowa (E415), konserwant: sorbinian potasu (E202).
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.