
OSZALAŁEM!
Wspomniana w lutym, dostawa produktów bbq do naszego sklepu dotarła i nawet udało mi się spróbować kilku z nich i… oszalałem! Na punkcie kilku produktów:
Angus&Oink Fries with that?
https://grillbastards.pl/pl/p/Angus-Oink-Fries-With-That-Rub/290
Serio? Rub do frytek? No serio! Ale nie tylko do frytek! Wszystkie warzywa dostaną z tym kopa, a ja to użyłem… do Pop Cornu! I oszalałem.
Loot N’Booty
https://grillbastards.pl/pl/p/Loot-N-Booty-Cherry-Chipottle-BBQ/279
Jest zupełnie nowa firma! Trafiłem na nich w zestawieniach najlepszych barbeków jednego Australijskiego youtubera. Zamówiliśmy. Jest. Spróbowałem. Te sosy są tak bardzo owocowe, że właściwie smakują jak dżem mojej babci z ostrym twistem w stronę bbq. Dla mnie i innych fanów owocowych dodatków do mięsa to będzie jeden z ulubionych barbeków. Czaicie te burgery?… a może pierś z kaczki? A może kaszanka z takim sosem?
Angus&Oink Pigasus
https://grillbastards.pl/pl/p/Angus-Oink-Pigasus-Rub/289
Tego nawet jeszcze nie spróbowałem, ale fakt, że sprzedało się od razu kilka pudełek chyba świadczy o tym, że sława tego ruba wyprzedza mój czas reakcji. Oszalałem i tak.
Blues Hog Cajun Bayou
https://grillbastards.pl/pl/p/Blues-Hog-Cajun-Bayou/283
Blues Hoga w ogóle nie trzeba nikomu polecać, więc może zróbmy inaczej - nie mówcie nikomu, że mamy nowe ruby od tej firmy, bo zaraz znów się rozejdą jak ogórki w więzieniu dla kobiet! Cajun Bayou to dosłownie „bagno Cajun” i to kultowa mieszanka przypraw z Louisiany.
Wrócił jabłkowo-czipotlowy Kosmos - na to kilka osób naprawdę czekało od miesięcy…
https://grillbastards.pl/pl/p/Kosmos-Q-Apple-Chipotle-BBQ-Sauce/72
Kosmos Q OP X-1
https://grillbastards.pl/pl/p/Kosmos-Q-OP-X-1/286
To jest 100% tajna operacja. Powiem tyle - spróbowałem. Ale nie mogę nic powiedzieć. Zastanawiam się tylko, czy to sprzedawać, czy nie zostawić tego lepiej dla siebie, żeby potajemnie dodawać do swoich burgerów… Tak, chyba wolę zostawić całą partię w moim schronie atomowym, na wypadek, jak to się wszystko wreszcie posypie ;-)