Meathead KC BBQ Sauce
Opis
Sos ten powstał w oparciu o klasyczny przepis KC Meatheada oparty na Amazingribs.com oraz w jego książce kucharskiej „Meathead: The Science of Great Barbecue and Grilling”, a ta wersja sosu ma tajemniczy naturalny smak, którego nie ma w oryginalnej recepturze.
Świetne do wieprzowiny, drobiu, klopsików, ziemniaków, burgerów, fasolki po bretońsku i nie tylko! Postaw to po prostu na stole jako dodatek do kiełbasy z grilla, albo karkówki, polej tym burgera, albo użyj jako glazury do żeberek - wystarczy dodać trochę ostrego sosu Sucklebusters, albo Dzikiego billa i już masz swoją autorską glazurę do żeberek, które ludzie będą wspominać latami!
Kacper Salzman twierdzi, że to jest bezdyskusyjnie, jeden z najlepszych sosów bbq świata!
Składniki: przecier pomidorowy (woda, przecier pomidorowy), cukier, ocet, sól, naturalny aromat (w tym maltodekstryna, guma guar, wodorowęglan sodu, olej słonecznikowy, ekstrakt drożdżowy), sos Worcestershire (ocet destylowany, melasa, syrop kukurydziany, woda, sól, barwnik karmelowy, czosnek w proszku, cukier, przyprawa, tamaryndowiec, naturalny aromat), płynny dym wędzarniczy, przyprawy (zawiera mąkę musztardową), cebula w proszku, modyfikowana skrobia spożywcza, chili w proszku.
Zawartość 567 g.
Najlepiej użyć do: wieprzowina, ryba, burgery, kurczak
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.