Saus.Guru Bumbu Bali





Opis
Ostra wersja sosu „bumbu”, która zwykle przyjmuje konsystencję ciężkiej pasty. Z tym sosem bądź ostrożny, kiedy producent mówi OSTRE, to ma właśnie to na myśli. Ten sos odzwierciedla tradycyjne smaki używane w kuchni indonezyjskiej. Dzięki odrobinie Saus.Guru została stworzona idealna mieszanka ziół, przypraw, kokosa i świeżej papryczki chili, która uświetni każdą imprezę. Znakomicie komponuje się z wieloma rodzajami mięs i ryb. Używaj go do duszenia, woka, marynowania, grillowania, maczania lub skropienia jajek na twardo, warzyw gotowanych na parze i ryżu.
Składniki: woda, cukier, pomidor, modyfikowana skrobia kukurydziana, ocet, sól, ZIARNA SOI, PSZENICA (GLUTEN), cebula, czosnek, papryczki chilli 0,4%, glutaminian sodu, przyprawy, naturalny aromat, kokos 0,35%, ANCHOVY (RYBY), ekstrakt naturalny, trawa cytrynowa 0,2%, zakwaszacz (kwas cytrynowy), barwnik (ekstrakt z papryki), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu). Alergeny: soja, pszenica, gluten, ryby.
Zawartość: 250 ml.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.